HotS: Prvi pogled na Stitches rework!

HotS: Prvi pogled na Stitches rework!

Ono što nam je najavljeno još na BlizzCon 2018 HotS panelu, sada imamo prvi put prilike i  da vidimo – stigao je rework Stitchesa!

Svima omiljena abominacija će proći kroz neke promene koje bi trebalo da omoguće agresiviniji način igranja. Pre svega, Trait će sada raditi tako što se aktivira prilikom Auto Attacka, a neke kada Stitches prima udarce, i kako je i naglašeno u videu, ovo će značajno poboljšati wave clear, iako nam se iskreno više sviđalo tematski da Stitches ispušta “otrove” iz sebe kada ga udarite, a ne tamo gde on udara.

Slam je promenjen i sad će heroji koji su mu bliži biti usporeni i primiti više štete. Sa druge strane, domet čuvene “kuke” je skraćen bazično, ali je zato tu mnogo više talenata za kuku koji će omogućiti igračima više opcija da razviju sopstveni stil igranja sa kukom. Nadamo se da “skraćena” kuka neće ubiti osećaj igranja ovog jedinstvenog heroja.

Jedan od prikazanih talenata nas je oduševio – na levelu 20 Stitches može da postane potpuno imun na bilo kakve slow efekte!

Ovo su naravno samo naši prvi utisci na osnovu videa, a detaljnije kada i sami budemo imali prilike da vidimo sve nove promene u brojkama i na talentima.

Za sada, pogledajte i sami promo video za ovaj rework:

 

Related Articles