HotS: Stitches i Sylvanas će dobiti rework u decembru

HotS: Stitches i Sylvanas će dobiti rework u decembru

Na večerašnjem “What’s next” panelu za Heroes of the Storm, smo između ostalih zanimljivosti saznali i da ćemo već u decembru videti dva nova reworka heroja.

Biće to, kao što možete videti u naslovu, dva “nemrtva” heroja iz Warcrafta, trenutna warchief Horde, Sylvans, i svima omiljena abominacija Stiches.

Iako nismo dobili previše informacija o ovim reworkovima, pošto su još uvek daleko, rečeno je par ključnih crta šta žele da postignu sa tim redizajniranjem ovih heroja.

Što se Stitches tiče, pre svega ne žele da mu previše diraju “kuku”, jer je to suštinski gejmplej element ovog heroja i ono što ga čini zabavnim, kako za one koji ga igraju, tako i za one koji umeju da izbegnu njegov zahvat. Ono što žele da menjaju je Slam, za koji kažu da trenutno ostavlja utisak izuzetno “obične” veštine i pre svega će fokus biti da Stitches učine malo zanimljivijim i atraktivnijim na drugim poljima, koja nisu njegova kuka.

Što se Sylvanas tiče, od nje žele da naprave “epskog i uzbudljivog” ranged assassin heroja, koji bi bio više u duhu onoga što ona jeste u Warcraft svetu.To pre svega žele da učine tako što će joj dati moćne Talente za Team Fight, ali istovremeno ne žele potpuno da ubiju njenu trenutnu fantaziju igranja i ono što ona predstavlja u igri.

Volite li ove heroje sada kako rade i šta mislite o najavi ovih promena?

 

Related Articles