Da li se to sprema Hearthstone AutoChess

Da li se to sprema Hearthstone AutoChess

Sinoć su se proširile glasine da će Blizzard danas možda najaviti svoju autochess igru i to kroz Hearthstone. Autobattler je ove godine postao jedan od najpopulrnijih žanrova, ali osim već pomenutih igara ovog žanra, nismo očekivali da će još jedan velika kuća želeti da uđe na ovo tržište.

Prema tvitu koji je postavio gejming analitičar Daniel Ahmad, koji je ekspert za kinesko i jugoistočno azijsko tržište, saznajemo šta nas čeka u novoj Hearthstone ekspanziji, koja će biti bazirana na zmajevima, ali ono što je ipak zainteresovalo sve je njegov sledeći tvit.

”Dodao bih da hearthstone ekspanzija nije jedini Hearthstone sadržaj koji će biti objavljen tokom Blizzcona”. Sama rečenica nam ne bi puno rekla, ali slika šahovske table sa figuricama nam je definitvno zagolicala maštu, te svi fanovi Hearthstone-a mogu da budu uzbuđeni, pošto ih možda očekuje novi autochess naslov.

Danas konačno počinje Blizzcon, pa nam samim tim očekuje mnoštvo zanimljivih informacija o predstojećim naslovima i ekspanzijama za sve Blizzardove naslove. Dok Warcraft Reforged čeka svoj datum izlaska, nadamo se da ćemo konačno dobiti prve oficijelne informacije o Overwatch dvojci, kao i četvrtoj iteraciji čuvene RPG igre Diablo.

Sve informacije vezane za Blizzcon možete očekivati na našem sajtu!

Related Articles