Team Liquid savladao AHQ nakon partije pune preokreta

Team Liquid savladao AHQ nakon partije pune preokreta

U toku je treći dan Worlds-a, a meč između Team Liquida i AHQ-a tek što se završio. Nakon mnogo preokreta i fantastičnih timskih bitki američki tim je ipak uspeo da ovu pobedu odnese u svoju korist.

Naime, Team Liquid i je u ranoj fazi meča preuzeo inicijativu i uspeo a pokupi dosta objektiva na mapi. Međutim, kako je meč odmicao dalje, AHQ je pokazao da je ekipa od koje se i te kako može svašta očekivati. Oni su uspeli da nalaze solo kilove po celoj površini mape kao i da iz timskih bitki izađu kao pobednici sa barem jednim čovekom prednosti.

Ali, kako to u LoL-u često biva, jedan dobar potez može preokrenuti ceo ishod partije koja se činila kao gotova. Ovoga puta to je bio fantastičan potez junglera američke ekipe koji je uspeo da ukrade Barona protivničkom timu i pored toga svojoj ekipi obezbedi jedan kill. Ovaj potez se desio u najbojlem mogućem trenutku jer se Elder dragon stvorio samo nekoliko sekundi nakon krađe barona, tako da su i njega uspeli da pokupe bez većih problema. AHQ se totalno povukao u bazu u nadi da će uspeti da se odbrane sve vreme koliko Baron buff traje, međutim ta nada im se ugasila jer je samo nekoliko sekundi nakon isteka baffa njihov nexus eksplodirao.

Team Liquid je ovom pobedom postigao ukupan rezultat od 2:1 i makar malo se povratio nakon jučerašnjeg velikog poraza koji su doživeli.

Related Articles