Valve povećava kazne za smurfere i bustovanje naloga

Valve povećava kazne za smurfere i bustovanje naloga

Juče je zvanično najavljena nova Dota 2 sezona, koja će resetovati vaš MMR, a uz to Valve drastično pojačava mere kažnjavanja za svakoga ko ne poštuje svoje iazbrane uloge, smurfuje i bustuje tuđe naloge.

Sve ove promene biće aktivne od 19. septembra. Dva različita MMR-a za ”core” i ”suppport” uloge su i dalje nepromenjeni, ali će zato nakon ponovne kalibracije igračima povećavati oba ranka, iako su igrali drugu ulogu. Valve smatra da će dodavanjem ove funkcije polako povećavati balans u svojim mečevima.

Takođe, igrači koji zapopčnu meč u grupama osetiće male razlike. Valve je ranije pokušavao da izjednaiči ekipi po MMR-u, dok će sad pokušati da postavi igrače sličnog mmr-a po pozicijama. To sprečava šanse da na istoj poziciji jedna ekipa dobije Divine igrača, dok druga ima Ancient igrača.

Nakon toga, Valve se fokusirao da objasni kako će kažanjavati igraču u budućnost. Svi igrači koji ne poštuju pravila ili imaju veoma loš skor ponašanja, dobijaće znatno veće kazne. Da bi se borili protiv velikog broja smurfova, omogućiće igračima da lakše dobijaju poene, ukoliko konstatno budu pružali bolje partije nego protivnici na istom ranku.

Sve promene možete pronaći – OVDE!

Related Articles