Sramotan prikaz Heroica u okršaju sa Gamer Legionom

Sramotan prikaz Heroica u okršaju sa Gamer Legionom

Danska ekipa Heroic je upravo doživela katastrofu tokom kvalifikacija za IEM u Pekingu. Oni su bili favoriti u meču protiv Gamer Legiona, koji je igrao sa dve izmene, ali i pored toga poraženi su rezultatom 16-0.

Iako su u poslednjih mesec dana opali sa 12. mesta na 19. mesto svetske rang liste, Heroic i dalje spada među solidne i stabilne ekipe koje ovakva rezultat ne bi smele da dozvole protiv najjačih na svetu, a ne proitv ekipe 7 mesta lošije plasirane. Ni jedan igrač nije ništa prikazao na ovom meču, ali će brzo morati da se sastave, ukoliko žele išta da postignu na ovim kvalifikacijama, za šta definitvno imaju dovoljno kvaliteta.

Da li se vi sećate još nekih mečeva koji su završeni isti mrezultatom?

Jedan, koji nam je dobro ostao u pamćenu je poraz Virtus Pro-a od Kinguina u odlučujućoj mapi tokom DreamHacka u Valnsiji 2015. godine. Meč je bio gotovo ujednačen, sve do treće mape, na kojoj je Kinguin, za koji su tada igrali Scream, Rain, Maikelele, Fox i Dennis bio ptopuno nezaustavljiv.

Drugi, koji takođe nećemo zaboraviti je i najubeldjviji na jednom Major turniru, pošto je prošle godine u Londonu Astralis savladao brazilski MIBR rezultatom 16-0. Dok je Astralis stvarno bio nezaustavljiv prošle godine, MIBR nije ekipa koja je smela sebi da dozvoli ovakav rezultat.

Related Articles