Ninjaboogie odlazi na pauzu

Ninjaboogie odlazi na pauzu

Bivši igrač Mineskog, Majkl ”Ninjaboogie” Ros odlučio je da napravi pauzu na startu nove sezone, što znači da će sigurno propustiti bar jedan Major/Minor turnir. Za to vreme odlučio je da se fokusira na porodicu, kao i na strimovanje i komentarisanje mečeva.

Ninjaboogie je prošle godine nastupao za dve ekipe iz jugoistočne Azije. Sve do Majora u Čongćingu, Majkl je bio član TNC-a, da bi kasnije prešao u Mineski. Početak njihove saradnje nije bio najsjajniji, ali dolaskom Bugarina, Nikobaby, Mineski je preko poslednjih kvalifikacija za International da obezbedi svoje učešće. Iako su tamo odigrali mnogo bolje nego što su svi očekivali, petorka Mineskog se rastala sa organziacijom po završetku istog, gde ih je eliminisao Team Secret nakon jednog od najuzbudljivijih mečeva na turniru.

S’ obzirom da su dva igrača i trener njegovog poslednjeg sastava već pronašli nove ekipe, Ninjaboogie je odlučio da malo odmori od kompetativne scene. Shuffle sezone je i dalje u toku, tako da bi trebalo uskoro da dobijemo one najzanimljivije transfere u svetu Dote.

Related Articles