Najpoznatija League of Legends organizacija predstavlja svoj prvi Dota 2 tim

Najpoznatija League of Legends organizacija predstavlja svoj prvi Dota 2 tim

Najuspešnija League of Legends organizacija, osvajač tri svetske titule, SK Telecom T1 je oficijelno predstavio svoj ulazak u Dota 2 svet. Odmah na startu su takođe predstavili i svog prvog igrača, Lija ”Forev” Sangdonga.

Vest koja se pojavila usred Dota 2 Internationala je veliko iznenađenje, ali kako stoje stvari SKT1 najverovatnije ima nameru da kreira jak južnokorejski tim, koji će se sledeće godine u novoj DPC sezoni takmičiti na visokom nivou. Pošto organizacija još uvek nije predstavila celu petorku, za sada su sve samo spekulacije.

Forev je veteran Dota 2 scene koji igra na poziciji broj 3. Bio je član mnogih svetskih ekipa i tokom svoje kariejre osvojio je preko $500,000. 2016. godine uspeo je da se domogne TOP6 na Internationalu sa ekipom MVP HOT6ix, što je i njegov najbolji rezultat u karijeri. Tokom kvalifikacija za TI9 poražen je u finalu od Mineskog, rezultatom 3-2, igrajući za Team Junesbrus.

Kao i svake godine, nakon Internationala krene tzv. shuffle, u kojem mnoge organizacije nezadovoljne rezultatima krenu da prave velike promene u svojim ekipama. Nije nemoguće da će SKT1 sačekati da se turnir završi kako bi doveli ostatak ekipe, ali takođe s obzirom na vreme objave, nije nerealno da već imaju kompletnu petorku u planu.

Dota 2 The International se završava krajem nedelje, pa kao što smo već pomenuli, najverovatnije ćemo dobiti više informacija tek sledeće nedelje.

Related Articles