Riot otkrio listu najboljih heroja u ARAM modu

Riot otkrio listu najboljih heroja u ARAM modu

Riot Games je po prvi put otkrio listu heroja po vinrejtu, ali za ARAM mod. Tri najbolja šampiona tokom prethodnog peča bili su: Swain, Maokai i Sona. Iako nisu deo trenutnog meta gejma na Summoner’s Rifu, poprilično su jaki kada je ARAM u pitanju.

Swain je zabeležio impozantnih 59.6% vinrejta, zahvaljujući sposobnosti da izoluje nepriajtelje i konstantnom pokeu. Njegov ult je takođe izuzetno snažan na ovoj mapi, obzirom da su ljudi gotovo uvek grupisani u malom prostoru.

Maokai je pak malo veće iznenađenje. On se nalazi naredni na listi sa 56.2% vinrejta. Ipak, kada uzmemo u obzir količinu CC-a koju može da pruži u kombinaciji sa odličnim sustejnom, shvatamo da je Maokai i te kako koristan šampion na Howling Abyssu.

Drugi šampioni koji čine top 10 jesu Janna, Teemo, Garen, Lux, Ashe i Ziggs. Svaki od ovih heroja imaju odlične magije za jedan lejn i pružaju velike količine AoE štete. Riot je takođe spomenuo i neke nerfove za ARAM u peču 9.16, koji bi trebalo da izbalansira neke od najboljih heroja.

Related Articles