Caffeine je nova zvanična striming platforma za LCS

Caffeine je nova zvanična striming platforma za LCS

Caffeine je najnoviji oficijelni striming partner za severnoameričku LCS ligu. Partnerstvo nije ekskluzivno, te će se LCS i dalje strimovat na Riot Games zvaničnim Twitch nalozima. LCS fanovi i amaterski kasteri će moći da strimuju zvaničan prenos na svojim kanalima. Ova kolaboracija trajaće do kraja letnje sezone ovogodišnje LCS lige, uključujući plej-of, finale i regionalne kvalifikacije.

’’Naša platforma će prenositi mečeve bez gotovo ikakvog laga, tako da fanovi mogu da prate uživo akciju. Takođe, nudimo šansu mladim i talentovanim kasterima da vode svoje strimove’’, izjavio jeosnivač i CEO Caffeine-a Ben Kiran.

Met Arhambault – Riotov vođa esporta i razvoja biznisa za Severnu Ameriku, objasnio je zašto je došlo do ove saradnje:  ’’Postojala je potražnja od strane našeg komjunitija za nove striming platforme.’’

Caffeinese pridružio firmama kao što su Alienware, SecretLab i State Farm,  kao najnoviji partner. Ovo će sigurno potpomoći League of Legends zajednici  kreiranju novog sadržaja, obzirom da fanovi sada mogu da prave sopstveni prenos zvaničnih mečeva.

Related Articles