CR4ZY poražen u četvrtfinalu ESEA lige

CR4ZY poražen u četvrtfinalu ESEA lige

Najbolja domaća CS:GO ekipa CR4ZY poražena je u prvoj rundi plej-ofa od ruske ekipe Spirit, iako je uz Vitality bila glavni favorit za osvajanje ove lige, koja bi im obezbedila plasman na veliku završnicu. Nakon razočaravajućeg rezultata na Dreamhacku u Švedskoj, vezali su još jedan neuspeh, što im sada nije potrebo, s obzirom da se uskoro bliže važne kvalifikacije.

Rusku ekipu Spirit u regularnom toku sezone savladali su rezultatom 16-2, da bi danas ipak bili eliminisani rezultatom 2-0. Iako su imali perfektan skor od 16-0, kada je bilo najvažnije vezali su dva poraza. Prvo su odigrali Inferno. To je bio izbor Spirita, koji je u ovaj meč ušao silovito. Iako su igrali na slabijoj T strani, na poluvremenu su imali ogromnu prednost od 12-3. Naša ekipa je uspela malo da zapreti, ali jedino što su uspeli da je ublaže poraz (16-9).

Druga mapa bio je Train, na kojem smo se nadali da će naša ekipa uspeti da se povrati, ali oni su nastavili da igraju bez samopouzdanja. Prvo poluvremene je pripalo ruskoj ekipi rezultatom 9-6, što nije bilo nedsotižno, s obzirom da je drugi deo naša ekipa igrala na CT strani. Ipak, Spirit je još jednom prikazao znatno bolju igru, koja im je donela veliku pobedu.

Related Articles