MSI: Flash Wolves umalo zaustavili dominaciju Invictus Gaminga

MSI: Flash Wolves umalo zaustavili dominaciju Invictus Gaminga

Postaje sve teže i teže pronaći dovoljno reči hvale za sjajni Invictus Gaming, koji je zabeležio još jednu pobedu u grupnoj fazi Mid Season Invitationala, ovoga puta protiv tajvanske ekipe Flash Wolves. Iako je na početku i u mid gejmu izgledalo kao da će Fw biti prva ekipa koja je nanela poraz nezaustavljivom Invictusu, aktuelni Svetski šampioni su ostali smireni i fokusirani i prekorenuli su gejm u svoju korist.

First blood je odmah na samom startu otišao za FW, kada je njihov bot lejn pokrenuo skirmiš, gde su uhvatili suporta IGja – Baolana. Usledilo je još nekoliko kilova za Wolvese, koji su stekli malu prednost na početku. Nakon što su trejdovali tier 2 kule na botu i topu, Invictus kreće na Infernala. Očekivali smo veliki timfajt, ali do njega nije došlo, jer su obe ekipe igrale kalkulisano. Ipak, Infernal odlazi na stranu Flash Wolvesa.

IG je uspeo donekle da stabilizuje gejm, ali u 25-om minutu izbija veliki timfajt, u kom FW izlazi sa četiri kila i tri živa člana petorke. Kreću na Barona, sigurni da će ga obezbediti. Međutim, džangler i mid lejner Invictusa  – Ning i Rookie, pokušavaju da kontestuju. MVP ove borbe je svakako bila Ivernova Daisy, kojom je upravljao Ning. Nih dvojica su uspešno odugovlačila fajt, dok im se nije pridružio top lejner sa teleportom. Ning krade barona i ubijaju svo troje u baron pitu.

Invictus Gaming je zatim vrlo lako otvorio mapu i u bazi ejsovao FW, završivši partiju u 29-om minutu. Invictus još nije naišao na ekipu koja ih je uspešno zasutavila, te im je ovo bila deveta pobeda zaredom. Flash Wolves će danas morati da pobede Phong vu Buffalo, ukoliko žele da odu u tajbrejker za četvro mesto sa Team Liquidom.

Related Articles