Dva Brazilca i w33 napuštaju Chaos Esports

Dva Brazilca i w33 napuštaju Chaos Esports

Rezultati Chaos Esporta na MDL Majoru u Parziu su bili krajnje razočaravajući, pa nakon poraza od najvećeg autsajdera u lower bracketu, odlučili su da naprave drastične promene u svojoj petorci.

Dva Brazilca, tavo i Kingrd će zvanično napustiti sastav Chaosa, što znači da ova organizacija više neče igrati u južnoameričkoj regiji. Direktor Chaosa je izjavio da se njima stvorio veliki problem, kada je u pitanju podrška ekipe iz Južne Amerike, i da su se samim tim obe partije složile oko rastanka.

Iako će u Chaosu i dalje ostati jedan igrač iz Brazila, hFn, najavili su da će u narednom periodu krenuti da se takmiče u Evropi, što na prvi pogled ne izgleda kao najbolja opcija, kada pogledamo broj kvalitetnih ekipa iz Evrope. Na nama je sada da sačekamo i da vidimo ko će zameniti dvojicu Brazilaca.

Ubrzo nakon prve vesti, pojavila se informacija, iz koje saznajemo, da će midlejner Chaosa, otići na produženu pauzu, zbog zdravstvenih problema, što stavlja organizaciju u veoma lošu poziciju, kada su došli na korak do plasmana na International. Iako je on izjavio da se nada da će se vratiti uskoro, nije nemoguće da Chaos pronađe stalnu zamenu i za njega.

Chaos trenutno ima samo dva aktivna igrača: hFn i MISERY.

Related Articles