Developeri detaljno objasnili nove promene na Aatroxu

Developeri detaljno objasnili nove promene na Aatroxu

Protekle nedelje smo pisali o značajnijim izmenama koje je Aatrox dobio na PBE serveru, ali je Dejvid ’’Repertoir’’ Kapuro, jedan od glavnih dizajnera igre, danas detaljnije objasnio ovaj apdejt, Naglasio je nova prilagođavanja na Aatroxovom ultu, kuldaun na njegovoj Q magiji i svakako deš sa E.

Repertoir objašnjava da se razvojni tim odlučio za ove izmene, jer su shvatili da su prethodni nerfovi bili poprilično drastični. Developeri su zatim nerfovali neke od njegovih magija, kako bi dodatno prilagodili određene delove i mogućnosti ovog heroja.

Pojačano lečenje na njegovom ultu World Ender, sada daje 40/55/70 % više lečenja u odnosu na trajanje magije. Kuldaun na Aatroxovoj Q magiji sada kreće od prvog korišćenja, umesto na kraju. Što se tiče manjih promena, njegov pasivan Deathbringer Stance, više neće smanjivati lečenje i štitove na neprijateljskim herojima, ali će zato lečiti njega za količinu napravljene bonus štete.

Za one koji možda još uvek nisu videli njegov novi ult, bitno je informacija da magija sada neće garantovati oživljavanje. Aatrox će sada morati da dobije kil ili asistenciju za vreme trajanja ulta, kako bi se oživeo. Uz to, Aatrox dobija 60/80/100% MS-a, koji opada vremenom. Svaka asistencija ili kil produžuju trajanje World Endera za 5 sekundi, dok se MS baf obnavlja.

Related Articles