Smooya menja Gratisfactiona zbog problema sa vizom

Smooya menja Gratisfactiona zbog problema sa vizom

Igrač koji se trenutno nalazi na klupi nemačke ekipe Big, Oven ”smooya” Baterfild, zameniće Šona ”Gratisfaction” Kaivaja tokom ESL Pro Lige, jer mu nije odobrena viza za Sjedinjene Američke Države.

Britanski igrač će nastupati za Renegadase u prvoj fazi ovog takmičenja, koja počinje ovog vikenda.

Smooya je na klupi BIG-a, još od februara, kada je sam zatražio da bude zamenjen u nemačkom sastavu. Rekao je da mu više nije zabavno u toj ekipi i da bi želeo u budućnosti da igra za ekipu, koja igra na engleskom jeziku. Iako će ovo biti samo na kratko, njegova želja će se bar za sada ispuniti.

Za Renegadese ovo će biti veliki udarac, s obzirom da se ekipa po prvi put dospela najboljih 5 na svetu. Prikazali su vrhunsku formu u poslednje vreme, pa je sada veliko pitanje, kako će to sve izgledati sa Smooyom. Iako smo dobro upoznati sa njegovim kvalitetima, faliće im uigranost.

Oni se u ESL Pro Ligi nalaze u grupi A, zajedno sa eUnitedom, INTZom i Enerdžijem. Pored NRG-a, oni će biti glavni favoriti za prolaz dalje, iako im fali jedan igrač. Dok pobednik grupe direktno ide dalje, drugoplasirane i trećeplasirane ekipe oformiće nove grupe.

U međuvremenu, organzacija Renegades je izjavila da je i Jkaem pod znakom pitanja, ali se nadaju da neće biti problema sa njegovom vizom.


Related Articles