Dolaskom Dime, Vega kompletirala svoj sastav

Dolaskom Dime, Vega kompletirala svoj sastav

Nakon Majorau Katovicama, ruska organizacija, Vega Squadron, započela je rekonstrukciju svoej CS:GO ekipe. Prošle nedelje potvrdili su dolazak seizeda i scoobyxie-a, da bi danas zvanično potvrdili da će im se pridružiti bivši član Spirita, Dimitri “Dima” Bandurka.

Dima je bio jedan od igrača, koji je predstavljao Spirit, još jednu rusku organizaciju, koja je započela rekonstrukciju nakon Majora u Katovicama. Iako nije bio pošteđen u toj ekipi, Vega smatra da će on biti pravo pojačanje u njihovoj osveženoj ekipi.

Zajedno sa Dimom, došao je i vodoq, koji će ponovo biti trener ove ekipe, još nakon 2015. godine, a zajedno će raditi sa Fierceom, koji je zadržao svoju ulogu trenera.

Vidoq je izjavio da je prezadovoljan izborom igrača i da su oni bili najbolji od šestorice, koliko je učestvovalo na probnom periodu.

”Seized je došao kao iskusan igrač, koji će pomoći JR-u u vođenju igre tokom rundi. Dima je još jedan iskusan igrač, koji im je bio prekopotreban, dok je scoobyxie bio poslednji deo ove slagalice, jer poseduje veliki talenat, pritom se odlično poznaje sa momcima”, izjavio je novi trener Vege.

Related Articles