Blitzcrankove pasivne magije promenjene na PBE serveru

Blitzcrankove pasivne magije promenjene na PBE serveru

Bliztcrank mejnovi, spremite se. Stižu nam velike promene za ovog, i te kako napornog heroja, na PBE server. Riotov dizajner heroja Danijel ’’Maxw3ll’’ Emmons, najavio je da očekujemo bitne izmene na Blitzcrankovom pasivnom. Maxw3ll objašnjava da je namera developera da načine njegov pasivan konzistentnijim, ali i da žele da pasivan na ultu bude korisniji u timfajtovima.

Njegov Mana Barier štit će sada iznositi 30% od maksimalne mane, umesto dosadašnjih 50%. Iako je ovo dosta značajno, druga promena je mnogo zanimljivija. Riot planira da potpuno skloni njegov trenutni pasivan na ultu, koji periodično pravi štetu okolnim neprijateljima. Umesto toga, ideja je da kada god je Static Field (R) aktivan, Blitzcrank markuje neprijatelje. Nakon jedne sekunde, oni primaju 50/100/150 plus 30% AP štete. Može da obeleži bilo koju metu, i da ponovo obeleži neprijatelja, čim mark nestane.

Novi pasivan deluje mnogo interaktivnije i pre svega korisnije, u odnosu na prethodni, koji je bio poprilično nasumičan i zastareo. Smanjeni štit dozvoljava igračima da budu agresivniji u korišćenju svojih magija, obzirom da ne moraju u tolikoj meri da vode računa o jačini štita. Maxw3ll je za kraj dodao da ove izmene ne očekujemo pre peča 9.7.

Related Articles