ViCi Gaming fenomenalnom igrom osvaja Dota 2 Minor

ViCi Gaming fenomenalnom igrom osvaja Dota 2 Minor

Kineska ekipa ViCi Gaming je tokom Dota 2 Minora prikazala ubedljivo najbolju igru i samim tim zasluženo slavila u velikom finalu protiv ekipa Gambit, rezultatom 3-0.

Oni su još drugog dana takmičenja obezbedili plasman u polufinale, nakon što su slavili protiv ekipe Demolition Boys, rezultatom 2-0 i protiv Gambita, rezultatom 2-1. Samim tim, odmorili su jedan dan, da bi juče još jednom prikazali besprekornu igru, savladavši Old but Gold i Gambit bez izgubljene mape.

Iako je ekipe Old but Gold prikupila srca navijača, oni juče nisu ništa mogli protiv kineske ekipe. U prvom meču Vici je slavio nakon samo 26 minuta, a Paparazi je bio nezaustavljis sa 19/0/8 kao Phantom Assasin. Drugi duel je bio ipak malo zanimljiviji, ali pred sam kraj ViCi je ipak bio bolji, pa su zabeležili još jednu pobedu na leđima sjajnog Paparazi-a.

Gambit koji je do velikog finala prikazao i više nego solidnu igru, u istom nisu imali snage da se suprotstave Vici-u. Oni su u dva brza meča savladali ekipu Flying Penguins, da bi zakazali duel sa kineskom ekipom.

U finalu, još tokom pick faze, Vici je delovao spremnije, pošto su imali odgovor na svaku ideju Gambita. Prva dva meča su imala skoro identičan tok. U obe partije, Vici dobija sva tri lejna, što ih dovodi u sjanu situaciju. Oni su to znali da iskoriste, pa su u obe partije slavili za samo 25 minuta. Iako je Vici ponovo bolje startovao treći meč, Gambit se konačno povratio i prikazao neki otpor. Gambit je imao prednost, sve do jedne borbe u kojoj je sjajan potez Fade-a pobedio istu, pa kasnije i ceo meč.

Sa ovom pobedom ViCi Gaming je osvojio treći Dota 2 Minor u ovoj sezoni i tako obezbedio plasman na naredni Majora, koji će se održati u Stokholmu.

Related Articles