LoL ljubiteljka kreirala šahovski set sa tematikom igre

LoL ljubiteljka kreirala šahovski set sa tematikom igre

Šivon Ju, student dizajna okruženja na Univerzitetu Britanske Kolumbije, osmislila je neverovatan League of Legends šahovski komplet. Prvo je nacrtala sve figure i tablu na računaru, a zatim je ih je laserom isekla na tromilimetarskoj iverici.

Komplet je napravila za svog momka povodom Dana zaljubljenih, pošto su oboje dugogodišnji League of Legends fanovi. Svaka šahovska figura je neki od šampiona, dok su pešaci obični minioni. Jedna strana table predstavlja Demasiju, gde je Jarvan IV kralj, a Fiora kraljica, dok je sa druge strane naravno Noksus, čiji je kralj Swain, a kraljica Cassiopeia.

Ovo je jedina kopija kompleta i naravno, nije na prodaju. Ju je izjavila da ne planira da pravi šahovske setove, ali da postoji mogućnost da će dizajnirati još neke predmete u istom stilu. Takođe je dodala da ne može da prodaje ikakve predmete sa League of Legends tematikom, jer se to krši sa Riotovim pravom intelektualne svojine. Na projektu je radila ukupno 40 sati, računajući dizajniranje i sklapanje.

Related Articles