Overwatch: Prvi tragovi za novog heroja

Overwatch: Prvi tragovi za novog heroja

Poslednji heroj koji je stigao u Blizzardovu popularnu klasnu pucačinu Overwatch bila je Ashe, koju smo videli pre skoro 4 meseca na BlizzCon 2018.

Tako da je sada pravo vreme da nam Blizzard polako daje nagoveštaje za najnovijeg, jubilarnog 30. heroja koji će stići u Overwatch.

I hintovi su i krenuli upravo danas. Na Overwatch sajtu se pojavio novi tekst, pod imenom “Cuerva strike team – pronađeni izveštaj” i u njemu i taj dokument, koji možete videti ispod.

Novi heroj bi mogao biti Baptiste, odbegli bivši Talon medic, koga upravo jurišni odred kapetana Curvea juri da ga vrati nazad ili ubije, ali je umesto toga samo čitav tim nestao u akciji.

Izveštaj ispod govori o tome kako su članovi njegovog tima, jedan po jedan, nestajali, sve dok on sam nije dobio poruku od Baptiste, i krenuo da ga pronađe, nadajući se da neće morati da se završi nasiljem.

Iz izveštaja deluje kao da će Baptista biti support koji će imati jaku ofanzivnu ulogu, ali naravno sve ovo su trenutno samo spekulacije, dok zapravo ne saznamo ko će biti novi heroj.

Pomenuti izveštaj u celini možete pročitati ispod:

Related Articles

1 Comment