U Clash Royale počeo specijal povodom kineske Nove godine

U Clash Royale počeo specijal povodom kineske Nove godine

U različitim igrama su već započeti razni događaji i specijali povodom početka kineske Nove godine, pa je tako slučaj i sa Clash Royale.

Ovde se specijal ogleda u posebnom modu igranja, zvanom Hog Race, jer je u pitanju godina svinje. Tako u ovom modu imate male prasce(Royal Hogs) koji se na svakih 12 sekundi automatski stvaraju sa vaše strane i sa strane protivnika, a kako vreme odmiče stvaraće ih se sve više.

Na početku meča birate 4 karte po principu pick&ban, pa tako od dve ponuđene ona koju odaberete ide u vaš špil, a druga u špil protivnika. Ovde morate pažljivo birati karte i na taj način smestiti protivniku neke koje baš i nisu pogodne. Meč traje maksimalno tri minuta, a po isteku svakog se povećava produkcija eliksira kako bi se išlo brže.

Što se tiče samog događaja, on je podeljen u tri faze, gde prve dve služe kao vežba, dok je treća “prava stvar”. Svaka pobeda će vam donositi određen bonus u vidu gemova, zlatnika, chestova i karti tako da se isplati makar probati Hog Race, a mi vam garantujemo da ćete se zabaviti.

Related Articles