Pre tačno dve godine odigrano je jedno od najzanimljvijih CS:GO finala svih vremena

Pre tačno dve godine odigrano je jedno od najzanimljvijih CS:GO finala svih vremena

29.1.2017. godine u velikom finalu Mejdžora u Atlanti sastali su Astralis i Virtus Pro, gde je nakon 3 veoma uzbudljive mape, danska ekipa podigla svoj prvi Mejdžor trofej.

Za igrače poljske ekipe i sve njihove navijače, ovo će ostati kao jedan srcaparajuć dan, jer je legendarni sastav, propustio veliku priliku da osvoji još jedan Mejdžor Trofej. Za igrače poput Nea, Taza i Pashe, ovo je bio možda i početak kraja velikih karijera i poslednja šansa da završe svoje, sa još jednim velikim trofejem, pa verujemo da oni ovaj dan neće dugo zaboraviti.

Što se tiče Danske ekipe, ovo je za njih bio prvi Mejdžor i jedan od prvih velikih turnria koji su osvojili pod novim vlasništvom. Takođe, interesantno je da je najbolji igrač u ovom finalu i na celom turniru bio Kjaerbye, momak čijim je odlaskom Astralis ove godine započeo svoju nestvarnu seriju pobeda. Njegov prelazak u North je definitvno jedna od najvećih grešaka u istoriji esporta, pa verujemo da ni on sebi to neće skoro oprostiti.

Ukoliko želite da se prisetite ili po prvi put uživate u ovom finalu, video klip kompletnog finala možete pronaći na Youtube-u ili u prilogu ispod!

Related Articles