Još jedan bivši igrač se vraća u MIBR

Još jedan bivši igrač se vraća u MIBR

Prošle nedejlje su se pojavile spekulacije da će kNgV ili kscerato biti peti član MIBR-a, koji će u 2019. godini ponovo igrati kao kompletno brazilkski sastav, ali po svemu sudeći Žoao “felps” Vasconselos će biti taj koji će pojačati ovaj sastav. Ovo bi za njega bio drugi put da igra sa ovim momcima, pošto je bio član SK Gaminga od februara do oktobra 2017. godine.

Po nekim informacijama koje su se pojavile juče, FURIA traži previše novca za mladog kscerata, pa se organizacija okrenula u drugom smeru. Felps je navodno veoma blizu potpisivanja ugovora sa MIBRom, što bi značilo da će ponovo igrati sa starim saigračima. Za njegovih osam meseci u SK Gamingu, organizacija je osvojila pet trofeja.

Takođe pojavila se informacija, koja kaže da je Coldzera ranije izjavio, da mu nije bilo prijatno dok je igrao sa Felpsom, jer nije imao pobednički mentalitet, ali du sada igrači MIBR-a promenili to mišlenje. Oni su zadovoljni njegovim napretkom koji je prikazao kao član INTZ-a i takođe su priznali da je tada bio mlad i da mu je nedostajalo isksutvo. Ukoliko se ovaj transfer ostvari, u 2019. godini sastav MIBR-a činili bi:

  • Gabriel “FalleN” Toledo
  • Fernando “fer” Alvarenga
  • Marselo “coldzera” David
  • Epitacio “TACO” de Melo
  • Žoao “felps” Vasconselos

 

Related Articles