Boltz postaje novi član Luminosity Gaminga

Boltz postaje novi član Luminosity Gaminga

Rikardo “boltz” Pras je pre neki dan po drugi put napustio ekipu MIBR kada mu je istkeao ugovor, a već se pojavila informacija da će postati novi član ekipe Luminosity Gaming.

On je takođe ranije nastupao i za Luminosty krajem 2015. godine kada su njega i Lukasa “steel” Lopesa zamenili Epitaciom “TACO” de Melom i Linkolnom “fnx” Lauom. Ubrzo nakon toga je počeo veliki rast brazilske ekipe, koja je kasnije postala i najbolja na svetu, a Taco i fnx su osvojili dva Mejdžora sa ekipom koja je kasnije predstavljala organizaciju SK Gaming. U oktobru 2017 godine Boltz se ponovo pridružio svojim starim igračima, kada je prešao na pozajmicu iz Immortalsa. Taj tim je na kraju ispratio Boltza i prešao da igra za ekipu Immortalsa, koja je promenila brend u MIBR. Samo mesec dana kasnije Boltz je ponovo prebačen na klupu da bi napravio mesta za tarika, da bi mu prošle nedelje i zvanično istekao ugovor.

On će sada imati priliku da ponovo igra sa Steelom  Hen1-em, a njihov glavni cilj će biti da se kvalifikuju na severnoamerički Majnor turnir. Kvalifikacije će se održati od 12-14. decembra 2018. godine.

Related Articles