Games.con 2018: Mirko “L1mpB1zkit” Ilić je Mortal Kombat XL šampion

Games.con 2018: Mirko “L1mpB1zkit” Ilić je Mortal Kombat XL šampion

Prvi dan Games.cona je sa sobom doneo prve turnire, ali i prve šampione. Prvog dana je odigran Mortal Kombat XL turnir čiji je šampion Mirko “L1mpB1zkit” Ilić, Na turniru se pojavilo 17 takmičara kako iz Beograda, tako i iz okruženja. Mečevi su bili napeti i viđeno je mnoštvo bravura tokom čitavog dana, a igrači su bili vidno pripremljeni za ovaj turnir.

L1mpB1zkit nije imao nimalo lak zadatak da dođe do šampionske titule. U winners finalu je rezultatom 3-0 savladao prošlogodišnjeg šampiona Danila “Clemenzu” Tmušića iako rezultat nije oslikao stvarno stanje meča. Međutim, u finalu je iskustvo koje L1mpBizkit posedju stavljeno na iskušenje u naletima izazivača Žarka “Gaza” Micića, koji je pre velikog finala morao da odigra tri meča zaredom. Gaz je silovito startovao i poveo rezultatom 2-0 u setu, međutim L1mpB1zkit je uspeo da izjednači rezultat na 2-2. Peti meč je odlučen u poslednjoj rundi gde je Gaz slavio i tako zadržao svoje šanse na turniru. Međutim, L1mpB1zkit je bio hladnije glave u drugom setu i slavio sa 3-1 što mu je donelo i titulu.

Svakako je i ove godine viđen fantastičan Mortal Kombat turnir koji je poslužio kao sjajna uvertira za turnire u tabačinama na Games.conu

Rezultati

1. mesto- Mirko “L1mpB1zkit” Ilić
2. mesto- Žarko “Gaz” Micić
3. mesto- Danilo “Clemenza” Tmušić

Žreb

Related Articles