Fortnite: Battle Royale – šta sve znamo o sedmoj sezoni

Fortnite: Battle Royale – šta sve znamo o sedmoj sezoni

Vreme neumoljivo leti, pa nam se tako kraj šeste sezone u Fortnite Battle Royale opako približio, a samim tim i početak sedme sezone koja će verovatno biti uzbudljivija i drugačija nego sve što smo do sada imali prilike da iskusimo.

Da se nešto drugačije i iznenađujuće priprema vidimo već tokom samog boravka u igri, jer sada nema zloslutnog meteora, kocke koja se polako prikrada nekoj lokaciji ili rakete koja razara nebo. Umesto toga, sve je mirno, previše mirno. Ono što može da uputi na to da se nešto ozbiljno sprema je podzemna baza u blizini Wailing Woodsa koja ima dosta toga da pokaže ali ništa što bi se moglo povezati.

Možda je ta baza tu samo da nas odvede u pogrešnom smeru jer sada definitivno znamo da će sedma sezona biti bela zbog snega. Dosta fajlova i curenja informacija upućuju na tako nešto, kao što su zamkovi i slike okruženja igre prekrivene snegom, a i praznična sezona je pred nama, pa je to nešto što nas sigurno čeka.

Naravno, Epic po običaju ćuti i radi svoj posao u želji da nadmaši sebe, mada je verovatno sve već spremno jer 7. sezona počinje već naredne nedelje, a sa njom nam stiže i novi Battle Pass, kao i brojna iznenađenja

 

Related Articles