Dimasick prelazi u redove Gambita

Dimasick prelazi u redove Gambita

Gambit je sinoć zvanično potpisao bivšeg člana Avangra, Dmitrija “dimasick” Matvienka, a ovaj potez su nazvali kao početak izgradnje novog tima.

Još kada je Zeus napustio ovu ekipu, nakon osvajanja Mejdžora u Krakovu 2017. godine, Gambit nije uspeo da povrati formu kao na tom turniru. Konstantno su menjali ulogu IGL-a u timu, a i nikako nisu uspeli da pronađu dobru zamenu. Prvo je ekipu došao fitch, koji je vrlo brzo zamenjen, nakon njega došao je bivši član NAVI-a, Seized, ali ni njegovo vreme u Gambitu nije dugo trajalo. Tek u proloće ove godine, oni dovode Mir-a iz Vege Squadrom i bar na malo duže vreme igraju sa istom petorkom. Ipak, s obzirom da nisu uspeli da povrate željenu formu, 2 veoma bitna člna tima, Hobbit i Adren su odlučili da se oprobaju u nekoj drugoj organizaciji.

Dovođenjem Dimasicka, oni polako kreću da se pripremaju za kvalifikacije za CIS majnor, koji počinje 17. novembra, a takođe su naveli da će veoma brzo objaviti i ko će biti peti član ekipe. I pored ovih promena oni ne bi trebali da imaju previše problema da se kvalifikuju za CIS Majnor koji počinje 17. januara.

Trenutni Sastav Gambita čine:

  • Mihail “Dosia” Stoljarov
  • Nikolaj “mir” Bitjukov
  • Rustem “mou” Telepov
  • Dmitri “dimasick” Matvienko

Related Articles