Seized napustio Gambit

Seized napustio Gambit

Na svom tviter nalogu Denis “seized” Kostin je izjavio kako je posle par meseci provednih na klupi, zvanično napustio Gambit. Dvadesetčetvorogdišnji Rus je je na transfer listi još od maja, iako je bio samo 3 meseca član ove organizacije.

Za njegovo kratke vreme u ovoj organizaciji, jedini uspeh bilo im je četvrto mesto na Dreamhack Mastersu u Marselju. Ubrzo nakon toga doveli su zvezdu Vege Squadron, Nikolaja “mir” Bitjukova.

Seized već neko vreme ne igra na visokom nivou, a bivši član NAVI-a je nekada bio smatran za jednog od najboljih igrača iz ovog regiona. On je za NAVI nastupao od 2013 do oktobra 2017. godine, kada je prebačen na klupu. Sa obzirom na veliki pad u njegovoj igri, nije bilo čudno što je proveo tako kratko vreme u Gambitu.

Iako zvanično još uvek nema novi tim, skoro se takmičio na majnor kvalifikacijama sa Hoochom, Starixom, Kalinkom i Scoobyxiem. Oni su osnovali tim UnderPressure i uspeli su da zauzmu mesto na zatvorenim kvalifikacijama za majnor, pobedivši ekipu DreamEaters. Da li će njih preuzeti neka organizacija, ostaje da vidimo, ali to će verovatno zavisiti od toga, da li uspeju da se kvalifikuju na majnor.

Related Articles