Saznajemo ko će komentarisati finae LoL Worldsa

Saznajemo ko će komentarisati finae LoL Worldsa

Trojica komentatora su nam ovu vest potrvidili preko svojih tviter naloga, na kojima su se zavhvalili na prilici koja im je ukazana. Ameriku i Južnu Koreju možda neće predstavljati ni jedna ekipa u finalu, ali zato mogu biti zadovoljni što su sva tri komentatora iz te 2 regije.

Trojac koji će komentarisati finale između Fnatica i Invictus Gaminga je možda to i najviše zaslužio, naročito kada se setimo onog nastupa tokom duela Invictus Gaming i KT Rosltera.

Prvi ovu vest sa nama podelio je Kris ”PapaSmithy” Smith, koji je ove sezone prenosio većinu mečeva LCK Lige,a ubrzo toga svoj nastup su potrvdili i Klejton ”CaptainFlowers” Rejns i Sam “kobe” Hartman-Kenzler. Obojica su se prosalvili komentarišući mečeve sa NA LCS-a, pa ako Cloud 9 nije uspeo da se plasira u finale, oni će imati priliku da predstavljaju svoju regiju.

Očekivalo se da će Martin “Deficio” Linge komentarisati finale ovogodšnjeg Worldsa, ali on je rešio da odbije ponudu, sa obzirom da završava svoju komentatorsku karijeru. Prema glasinama on će preuzeti ulogu menadžera Astralisa, ekipe koja će se sledeće godine prdiružiti EU LCS-u.

Veliko finale će se održati u subotu 3.novembra, a duel dve najbolje svetske ekipe za ovu godinu bi trebao da počne oko 9 časova po našem vremenu.

 

Related Articles