NAVI i Liquid u polufinalu EPICENTRA

NAVI i Liquid u polufinalu EPICENTRA

Juče je završena grupna faza EPICENTRA, a od 8 ekipa, ostalo je još 6 da se bori za titulu u Moskvi. Prvoplasirane ekipe u svojim grupama direktno su se plasriale u polufinale, a druge i treće ekipe, će se sastati u četvrtfinalu.

Za ova 3 dana, svaka ekipa je odigrala po 2 meča u BO3 formatu. Ence je nakon poraza od FaZe-a i Hellraisersa, završio učešće u svojoj grupi. Iako su oba meča bila veoma gusta, to nije bilo dovoljno da se plasiraju dalje. Sa obzirom da su i Faze i Hellraisersi izgubili od Natus Vincere-a, Navi se našao na prvom mestu, što je dovoljno za polufinale.

U drugoj grupi, ekipa Swole Patrol se našla na poslednjoj poziciji, pa iako su dobro odigrali u kvalifikacija, ovde u 2 meča nisu uspeli da uzmi ni jednu mapu, pa će pored finske ekipe i oni pakovati kofere. NiP je nakon iznenađujućeg poraza od Avangra, morao da pobedi Swole Patrol da bi ostali u turniru, a Avangar je porazom od Liquida zauzeo drugo mesto u grupi. Liquid se kao i NAVI našao na prvoj poziciji u grupi, pa će svog protivnika čekati u polufinalu.

Sutradan ćemo gledati samo 2 četvrtfinalna meča u kojim će se sastati Hellraiser i Avangar i NiP i Faze. Pobednik prvo meča sastaće se sa NAVI-em, a Liquid čeka pobednika duela NiP protiv Faze-a. Polufinalni mečevi i veliko finale odigraće se u nedelju.

Related Articles