Imperial otpustio Nukkya i Pounha

Imperial otpustio Nukkya i Pounha

Sinoć je izašla zvanična vest da je Imperial završio saradnju Žigimantasom “nukkye” Hmieliauskasom i Eimantasom ”pounh” Lazickasom.

Nukkye je bio jedan od prvih članova ekipe sa Nexom i Espirantom, pre nego što ih je preuzela organizacija u martu. Sa obzriom da je ova mlada ekipa polako napredovala na svetskoj rang listi, i da je Nukkye prikazivao i više nego solidne partije na LAN turnirima sa rejtongom od 1.10, ovaj potez Engleske organziacije je pomalo iznenađujuć. Sa odlaskom 2 Litvanca, ova ekipa će biti kompletan miks igrača iz raznih delova Evrope. Pounh iako je član ekipe nešto manje od 3 meseca, nije ostavio dovoljno jak utisak, ali ne može se reći ni da je bio loš. Došao je isto kad i Hadji, koji uprkos tome što nije bio izvanredan, ostao je u ekipi.

Iako je Nemanja ”Nexa” isaković bio IGL u poslednje vreme, on se uz Espiranta smatra za najvažnijeg člana ekipe. Njih dvojica su uglavnom na vrhu tabele i verujemo da se ekipa gradi oko njih.

Vrlo brzo nakon odlaska 2 mlada Litvanca, Imperial je izjavio da će Pronax i OttoNd, biti 2 nova člana koja će učestvovati sa njima na kvalifikacija za EU Majnor. OttoNd je još jedan mladi igrač, poreklom iz Finske, koji je do sada nastupao za par finskih timova. Do sada prikazao je da ima potencijala da se takmiči na većoj sceni, ali sa obzirom da je Ence u jako dobroj formi, nije imao šansu da se oproba u nekom domaćem timu. On će sada biti novi AWPer u timu, ulogu koju je do sada izvršavao nukkye.

Dolaskom legende CS:GO-a kao što je pronax, znači da će Nexa opet moći dosta slobodnije da igra. Moguće da je njima nedostajao dobar IGL da bi napredovali još više, a onda opet dolaskom pronaxa gube dosta fire powera, što je i glavni razlog zašto Pronax već neko vreme ne nastupa na visokom nivou.

Related Articles