CS:GO – Winstrike na simpatičan način predstavio nove igrače

CS:GO – Winstrike na simpatičan način predstavio nove igrače

Ruska organziacija je u junu ove godine preuzela tim od QBF-a, petorku koja se na ELEAGUE Mejdžoru u Bostonu plasirala u Top 8, pa je samim tim osigurala učešće na Mjedžoru u Londonu. Kao što je i očekivano Winstrike je u Londonu završio učešće sa 0-3, a po njihovoj igri se moglo videti da neće ugroziti ni jednu drugu ekipu. Samim tim ova organizacija je odlučila da četiri od svojih pet igrača prebaci na klupu i da krene u potragu za novim igračima.

Na svom tviter nalogu okačili su sliku, na kojoj je bela tabla, na kojoj su prikazane razne opcije, a samo četiri igrača nisu precrtana. Winstrike je na toj slici pored svetski poznatih igrača kao što su S1mple i Shroud stavio i imena profesionalnih fudbalera kao što su Neymar, Kokorin i Mamaev, a čak se i Dendi našao na listi.

Kiril “Boombl4” Mikhailov je jedini igrač kojeg pre mesec dana nisu prebacili na klupu, ali Aurimas “Kvik” Kvakšis koji je nastupao za Winstrike će sa vratiti sa klupe u sastav. Dva nova člana su bivši igrači Flipside-a, a Jan “wayLander” Rakonen i Georgi “WorldEdit” Jaskin. Poslednji deo ekipe će biti mladi David “n0rb3r7” Danieljan, koji do sada imao šanse da igra za manje ruske timove, ali u CIS regiji se smatra za jedog od boljih mladih talenata.

Sa ovim promenama ovaj sastav bi mogao da postane jedan od boljih iz CIS regije, a iskustvo WorldEdita i Waylandera će im definitvno puno značiti, naročito mladim igračima kao što su Boombl4  i n0rb3r7, koji će moći dosta da napreduju uz dobro vodstvo.

Za sada još uvek nema nikakve informacije kada ćemo moći da gledamo ovaj sastav po prvi put u akciji, ali sa ovakvom ekipom, nadamo se da če to biti veoma uskoro.

 

Related Articles