Predstavljena knjiga Hearthstone umetnosti

Predstavljena knjiga Hearthstone umetnosti

Nakon što je prvi put najavljena prošle godine i zatim odližena nekoliko puta, konačno je pred nama knjiga koju su Hearthstone ljlubitelji jedva čekali – The Art of Hearthstone!

Kao što zaključujete i iz samog imena, u pitanju je knjiga čiji je glavni fokus nešto što često uzimamo zdravo za gotovo, a što je jedan jako važan deo našeg svakodnevnog uživanjja u ovoj Warcraft strateškoj kartičnoj igri. To je umetnost, odnosno maestralni vizuelni dizajn svega ono što čini Hearthstone, gde je naravno glavni fokus upravo na samim kartama i na sjajnim remek-delima onih slika koje predstavljaju Hearthstone karte, prepunih detalja koji igri daju dušu i život, i pri tome često se sjajno uklapajući sa onim što karta radi, čime dobijamo tematski zaokružene celine.

Kada je Hearthstone izašao 2013. na 2014. godinu, korišćen je isključivo stari, već postojeći asortiman slika koje Blizzard poseduje, ali počev od  2015. godine sa Goblins and Gnomes, pa sve do danas, broj originalnih slika za Hearthstone se povećevao velikom brzinom, pa tako nove ekspanzije su praktično 90 i više procenata sačinjene od novih slika, dok se samo mali broj popunjava već postojećim Warcraft slikama, tamo gde je to moguće.

Sve ove sjajne slike, odnosno kolekciju najboljih probranih, sada možemo imati i na našim policama, uz knjigu The Art of Hearthstone. Knjiga izlazi u prodaju 15. oktobra u dve varijante, Standardna od 45 dolara, i limitirana edicija, u 1000 primeraka sa imitacijom kože kao navlakom i smeštena u lepu Hearthstone kutiju, i svaki od primeraka potpisan od strane celog Hearthstone tima.

Mi smo jednu već naručili za police naše redakcije!

 

Related Articles