HS: Blizzard ne planira nerf za Giggling Inventor

HS: Blizzard ne planira nerf za Giggling Inventor

Prošle je više od mesec i po dana od izlaska najnovije Hearthstone ekspanzije, The Boomsday Project i meta se već poprilično stabilizovala.

Iako nisu iskočili neki previše jaki špilovi zasnovani isključivo oko nove ekspanzije, to ne znači i da nas nova ekspanzija nije “počastila” nekim moćnim kartama. Očekivano ili ne, najpopularnija i najmoćnija od svih uopšte nije ostavljala takav utisak, to je Giggling Inventor, koja se igra u praktično svim meta špilovima.

Njena moć leži u tome što momentalno popuni tablu, pa je tako odlična u token/tempo/aggro špilovima, ali je sa druge strane odlična i u sporijim deckovima, jer napravi pravi mali zid od iritantnih taunt miniona koji uz sve to imaju i Divine Shield.

Blizzard je danas “prozborio koju” o ovoj karti i smatraju da trenutno ne vide problem oko nje, iako je veoma popularna. Kažu da moćne taunt karte stvaraju zanimljive situacije koje treba rešiti, i u tom smislu Giggling Inventor vide na isti način kao što je nekada bio Sludge Belcher ili kao što je Tar Creeper.

Iako trenutno ne planiraju promene, kažu da će pažljivo nastaviti da prate kartu, kako ne bi prešla u katergoriju “previše dobrih”, i da je svakako na granici da prođe kroz nerf tretman, iako trenutno nije u planu za to.

Mislite li da Giggling Inventor treba da dobije nerf ili ne?

 

Related Articles