Hearthstone: Uvode se rankovi 50-26 za nove igrače

Hearthstone: Uvode se rankovi 50-26 za nove igrače

Kako bi dodatno olakšao iskustvo igranja na ladderu za nove igrače, Blizzard je rešio da dodatno proširi ladder ranked sistem.

Umesto tradicionalnih 25 rankova, sada se uvode dodatnih novih 25 nivoa, odnosno rank 50 do rank 26, koji će biti isključivo tu za potpuno nove igrače, odnosno za one koji su tek napravili nalog za igranje.

Baš kao i kod rankova 25-20, ni ovde se ne mogu gubiti zvezdice prilikom igranja, odnosno ide se samo ka gore, i jednom kada se dostigne rank 25, više se nikada ne ide ispod njega u narednim mesecima.

Ideja ovih dodatnih 25 rankova je da dodatno olakšaju uhodavanje novim igračima, jer Blizzard smatra da se čak i kod ranka 25-20 javljaju teške partije, recimo kada igrači koji neko vreme nisu igrali pa su se vratili i sada kreću od ranka 25 i slično.

Kako bi olakšali i produžili uhodavanje, uvodi se i sistem nagrada koji će igrači dobijati od ranka 50 do 25 u vidu packova, golda, dusta i karata, ali nije tačno precizirano ni to kakve će biti nagrade.

Nije rečno ni da li će ovi nivoi takođe imati po pet zvezdica svaki, ali se nadamo da to nije tako, inače će za nove igrače biti zaista, zaista sporo da napreduju kako treba.

Related Articles