HotS: Procureo info, Garden of Terror dobija rework

HotS: Procureo info, Garden of Terror dobija rework

Tek nedavno smo, posle skoro godinu dana čekanja, dobili novu reworkovanu Hanamuru, a sada nam izgleda, mnogo brže nego što smo očekivali, stižu promene na još jednoj mapi.

U pitanju je Garden of Terror, mapa na kojoj trenutno sakupljamo “cvetove” i kada ih sakupimo 100, dobijamo Garden Terrora, “vozilo” koje jedan igrač preuzme i sa njime upravlja dok ne istekne ili ga ne ubiju.

Po curenju koje je došlo sa korejskog HotS Youtube kanala, izgleda da će Garden of Terror sada raditi slično kao mape Alterac Pass i Tomb of the Spider Queen, odnosno, nakon što se reše objektivi, imaće tri manja Terrora koja pushuju svaki po jedan lejn.

Objektivi će sada biti kanalisani, odnosno postojaće šest lokacija na mapi gde objektiv može da se pojavi, i koje čuvaju mali “cvetovi” i nakon toga se, slično kao na mapi Cused Hollow, zauzimaju, i biće potreban određeni broj pre nego što Terrori krenu da pušuju za vas.

Ispod možete videti snimke sa sada obrisanog videa i kako bi to trebalo da izgleda. Osim ovoga, pročulo se i da stižu kompletni reworkovi dva heroja, kraljice sečiva Kerrigan i veselog krvoločnog ubice Brightwing, što nas takođe jako raduje da vidimo, ali za njih nisu procurele informacije i snimci osim glasina.

 

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Related Articles