Sc2: Blizzard predstavio komemorativni paket u čast TotalBiscuita

Sc2: Blizzard predstavio komemorativni paket u čast TotalBiscuita

Kao što je i ranije napomenuo, Blizzard je sada i najavio na koji način žele u igri da odaju očast legendi StarCraft 2 i gejming scene uopšte, nedavno preminulom TotalBiscuitu.

TotalBiscuit je bio veoma značajan član StarCraft 2 zajednice, jer je jako voleo igru i scenu, organizovao je brojne turnire, bio domaćin i voditelj, organizovao i finansirao StarCraft 2 tim i generalno pružao podršku igri kako i kad god je to bilo moguće.

Zato mu Blizzard i zajednica sada vraćaju onako kako mogu. Predstavljen je specijalni paket in-game kozmetike u njegovu čast, sa simbolima njega i njegovog tima Axiom. To su portreti, baneri, emotikoni i sprejevi koje možete korisiti u multiplejer partijama.

Sav novac od prodaje ovih paketa će ići ženi i sinu TotalBiscuita, ni jedan dinar ne ostaje Blizzardu. Takođe, počev retroaktivno od aprila ove godine, sav novac od prodaje TotalBiscuit Announcer Packa će takođe ići 100% za njegovu porodicu.

Ovaj TotalBiscuit paket bi trebalo uskoro da postane dostupan i biće u prodaji limitirano vreme, odnosno do 31. decembra, nakon čega će biti povučen.

Related Articles