Fox napušta Tempo Storm

Fox napušta Tempo Storm

Rikardo “fox” Pašeko je izjavio da više neće biti član Tempo Storma, ekipe koju predstavlja od maja ove godine. Ovu vest Portugalac nam je preneo preko svoje oficijalne tivter stranice, na kojoj se izvinio fanovima što stvari nisu išle kako treba od samog početka. Takođe je izjavio da ima plan za budućnost, ali još nije otkrio kakav tačno plan ima.

Tridesetjednogodišnji portugalac se pridružio ekipi u maju, a pored njega Američka organizacija je dovela Kevina “HS” Tarna i Pavela “innocent” Moceka. Od tada ovaj tim ima problema da dovede igrače, pa su se igrači stalno menjali, zbog čega ekipa nikako ne uspeva da se uigra. Učestvovali su do sada na samo jednom turniru, gde su izgubili odmah od ekipe Giants.

Za tim su do sada učestvovali razni igrači, ali uglavnom samo kao izmene. Lowel i Soker su igrali kratko vreme pre nego što su prešli u Movistar Riders sa Mixwellom. U skorije vreme i Happy i Rpk su igrali povremeno kao izmene, ali jedini stalni članovi su i dalje HS i Innocent. Poljak je danas na svom tviter nalogu izjavio da je proces pravljenja tima i dalje u toku, pa se nadamo da ćemo uskoro dobiti više informacija.

Related Articles