Zvezda ili ASUS – ko će biti balkanski LoL šampion?

Zvezda ili ASUS – ko će biti balkanski LoL šampion?

Esports Balkan Liga dobija novog League of Legends šampiona! Crvena Zvezda Esports i ASUS ROG ELITE će se susresti 01. septembra u samom srcu Beograda u Kombank Dvorani, bivšem Domu Sindikata.

Teatar će ugostiti oko 1400 najvatrenijih navijača koji će bodriti svoje omiljene timove u pohodu na titulu, ček od 10.000 evra i dva mesta među najboljim evropskim timovima u evropskom kupu.

Meč koji će odlučiti balkanskog predstavnika u grupnoj fazi EU Mastersa će početi u 16:00h a posetiocima će biti otvoren ulaz od 14 časova, kada će moći da se druže sa najboljim igračima i omiljenim komentatorima.

Pored finala najveće LoL lige na Balkanu, na događaju ćete imati prilike da osvojite vrednu Cooler Master opremu, RP nagrade, kao i još mnogo drugih poklona.

Svi koji ne mogu da stignu i pristustvuju završnici Esports Balkan Lige će moći da isprate akciju uživo na Fortuna Esports YouTube kanalu: https://www.youtube.com/fortunaesports/

Karte možete da kupite u Kombank Dvorani, na prodajnim mestima Eventima i online putem Eventim portala, a uz svaku kupljeni ulaznicu dobijate kod za Pulsefire Twisted Fate heroja i skin.

Related Articles