Snatchie prešao u Virtus Pro, Szpero novi igrač AGO-a

Snatchie prešao u Virtus Pro, Szpero novi igrač AGO-a

Najpoznatiji poljski tim je nakon nešto više od mesec dana zvanično predstavio  Michala “snatchie”Rudzki-ja kao igrača koji će zameniti Janusza “Snax” Pogorzelskog. Dvadesetogodišnji Poljak potpisao je ugovor sa Virtos Pro-om do 2020. godine.

Poslednjih par nedelja Piotr “morelz” Taterka je igrao kao izmena u poljskom sastavu, a poljski sastav je nastavio da pruža loše partije, pa se samim tim nije očekivalo da će on postati stalan član ekipe. Snatchie se smatra za jednog od najtalentovanijih poljskih igrača, a svojim sjajnim partijama na LAN turnirima na kojim je beležio prosečan rejting od 1.16, zasluženo je dobio poziv velikana CSGO scene. Njegovim dolazkom bi značilo da će on preuzeti ulogu glavnog snajperiste u timu, a pasza će nastaviti kao rifler.

Ovaj sastav prvi put ćemo gledati na Zotac Masters kupu koji će se igrati od 24-26 Avgusta.

Odlaskom Snatchija AGO je doveo Grzegorza “SZPERO” Dziamałeka koji je poslednje igrao za Kinguin, pre nego što je zamenjen u januaru ove godine. Oni će već danas igrati prvi meč sa novim sastavom, a protivnik će im biti brazilska ekipa Sharks.

Related Articles