StarCraft 2: SpeCial je novi član Predators Esports!

StarCraft 2: SpeCial je novi član Predators Esports!

Fenomenalni meksički Terran i jedan od miljenika StarCraft 2 zajednice, SpeCial, objavio je da se pridružio esport organizaciji Predators Esports.

Popularni Huanitno poslednjih goddinu dana beleži zaista vrhunske rezultate i bilo je samo pitanje dana kada će sebi obezbediti novi ugovor. Poslednjih 4-5 sezona je redovan igrač u najprestižnijem StarCraft 2 takmičenju, korejskom GSL, redovno dolazi u top 4 WCS turnira, i osvaja brojne male onlajn događaje, tako da sa pravom važi za trenutno verovatno top 4 foreignera na svetu.

Ipak, iako igra sjajno i beleži konstantne rezultate, i dalje fali ta titula, koju mu za sada uglavnom uskraćuje Serral, finski Zerg koji ove godine zaista dominira i koji je odneo kući 3 WCS titule ove godine, što je do sada nikome nije pošlo za rukuom u istoriji Sc2.

Specialu želimo sve najbolje u novom timu i nadamo se da će finansijska stabilnost pomoći da krene da pravi još bolje rezultate i možda osvoji WCS u Montrealu, poslednji u ovoj godini, a svakako barem da obezbedi mesto na BlizzCon 2018 šampionatu, koje apsolutno zaslužuje.

Related Articles