Hearthstone: LemyBIB je prvi mesečni šampion VIP Adria lige!

Hearthstone: LemyBIB je prvi mesečni šampion VIP Adria lige!

Najveće regionalno Hearthstone takmičenje do sada, VIP Adria Liga, završila je svoji prvi mesečni ciklus takmičenja, i imamo prvog šampiona meseca.

To je sprski igrač LemyBIB, koji je u finalu pobedio Hrvata Lavveka, jednog od najboljih igrača u regionu poslednjih godina.

Njih dvojica su svojom sjajnom igrom tokom jula obezbedila sebi mesto na pred-završnom Top 8 turniru, koji će odlučiti koja će 4 srećnika naći sebi mesto na regionalnom VIP Adria League šampionatu u okviru Reboot Infogamer festivala.

LemyBIB je tako osim titule šampiona jula, zaradio i zasluženih 100 evra, koliko iznosi nagrada za prvo mesto, ali naravno ono glavno će se desiti na Infogameru, gde će se igrači boriti za deo od oko 3000 evra nagradnog fonda.

Ukoliko ste propustili jučerašnje finale, možete ga pogledati na ovom linku, gde sam finalni meč počinje oko 5h i 45 minuta.

VIP Adria Hearthstone liga se nastavlja već narednog vikenda, i naredno kolo kvalifikacija, prvo za avgustovski ciklus, će ujedno biti i poslednje sa starom metom, jer posle ulazimo u teritoriju nepoznatog i novih špilova The Doomsday ekspanzije.

Ukoliko vas interesuje šta su igrala dva najbolja igrača jula, pogledajte deck liste finala ispod:

 

Lavvek

 

LemyBiB

 

Related Articles