AORUS i Intel donose nova PUBG takmičenja

AORUS i Intel donose nova PUBG takmičenja

Brend kompanije Gigabyte, AORUS, i Intel su se udružili kako bi organizovali potpuno novu seriju PUBG takmičenja, AORUS Open PUBG 2018, namenjenog pre svega amaterskim igračima.

AORUS će ovu seriju takmičenja podeliti u kvalifikacionu fazu i finalnu fazu, u kojoj će se timovi iz šest država/regija – SAD, Koreja, Francuska, Kina, Tajvan i Nemačka – takmičiti za pobedu. Najbolje plasirani timovi iz ovih država će imati prilike da ukrste koplja u velikom finalu sa nagradnim fondom od 45,000$ koje će se održati na Paris Games Week, sajmu koji se održava krajem godine.

Ono što je posebno zanimljivo vezano za ovaj turnir je to da on ne funkcioniše po principu squadova, već u njemu igraju duos igrači i to na jako malom prostoru na mapi, što objašnjava 16 timova po meču.

Organizatori turnira će iskoristiti sve mogućnosi koje pruža sistem Custom kreiranja mečeva, pa će tako mečevi imati zonu koja se konstantno sužava radi borbe protiv kampovanja, a na mapi će se dosta često nalaziti aspirini, energetska pića i automatska oružja, a za revive saborca će biti potrebna samo jedna sekunda.

Prvi će imati prilike da se takmiče igrači za SAD-a od 31. jula do 5. avgusta, a tokom avgusta će se održavati kvalifikacije za igrače iz Nemačke.

Related Articles