Otvorene prijave za drugi kvalifikacioni turnir Hearthstone Adria Lige

Otvorene prijave za drugi kvalifikacioni turnir Hearthstone Adria Lige

Prve kvalifikacije VIP Adria Hearthstone turnira su završene uspešno, sa preko 110 prijavljlenih takmičara, i pobednik je bio Luka Vulović kome čestitamo na sjajnom Hearthstone danu.

Ukoliko još uvek niste upoznati sa ovom regionalnom Hearthstone ligom, malo više reči o njoj:

Hearthstone Adria liga će biti do sada najveći događaj kada je ovaj region u pitanju, kako po strukturi, tako i po nagradnom fondu. Trajaće 4 meseca i svakog vikenda će imati potpuno otvorene kvalifikacione turnire, i zatim na kraju svakog od četiri meseca po jedan veliki mesečni turnir, na kome će učestvovati najbolji igrači tokom meseca.

I onda će svi najbolji igrači sa mesečnih turnira učestvovati na završnom onlajn turniru odakle će 4 najbolja igrača put Zagreba na Reboot Infogamer, da se bore za titulu šampiona regiona i pozamašan nagradni fond.

Nagradni fond čitavog takmičenja je oko 3200 evra, ali raspoređen tako da će svako imati priliku da osvoji deo, jer će svaki od nedeljnih i mesečnih turnira imati finansijsku vrednost.

Prijave za drugi kvalifikacioni turnir, koji se igra ove subote, su već uveliko otvorene, i možete se prijaviti već sada, tako što jednostavno pratite ovaj link.

Related Articles