HotS Art AMA sesija, šta smo sve saznali?

HotS Art AMA sesija, šta smo sve saznali?

Juče je održana prva od nekoliko planiranih sesija developera sa HotS fanovima na Redditu, gde su dali odgovore na razna pitanja zajednice.

Ova prva je bila vezana za umetnički deo tima, odnosno za ljude koji se bave animacijama, 3D modelima i svim ostalim vizuelnim aspektima igre.

Pitanje sa najviše interesovanja je svakako bilo da li i kada ćemo dobiti nove modele za BW i Arthasa, na šta smo nažalost dobili odgovor da to neće biti skoro. U  Blizzardu razumeju da publika ovo jako želi, ali da su oni prosto ograničeni vremenom i resursima i da imaju listu prioriteta na kojima rade, i novi modeli za ova dva heroja nisu visoko na listi.

Naravno, tu je bilo i pitanje za legendarnog Janitor Leorica i da li ćemo i kada ćemo ga dobiti, na šta su iz Blizzarda dovitljivo odgovorili da je u pitanju izuzetno “čist” dizajn i da bi bilo šteta da tu ideju “obrišu” sa stola, što je naravno mala igra reči, ali ujedno i čini nam se lagani nagoveštaj da ćemo ovaj skin ipak dobiti u igri.

Tu je bilo i pitanje za Ragnarosa, odnosno da li možemo očekivati neki skin za njega koji nije varijacija boja crvena/žuta/narandžasta. Ovde kažu da je prvo razlog to što je potrebno jasno i lako identifikovati Ragnarosa kao “gospodara vatre”, ali i to što ima puno posla oko njegovih novih boja, zbog velikog broja animacija koje su vezane uz njega, što bi oduzelo jako puno posla oko malog broja novih boja i smatraju da to vreme može biti uloženo u neke bolje stvari.

Bilo  je pitanja i oko toga šta se dešava sa Bannerima, koji kao da ima sve manje, i ovde nam stižu lepe vesti – nisu odustali od banera, nastaviće da rade na njima i da nam donose nove varijacije, kako uz heroje, tako i uz razne druge stvari.

Razvučena faca Alex će ubrzo biti rešena, Probious će dobiti odgovarajuće boje Pylona i Photon Cannona u skladu sa bojom skina, Izgubljeni Vikinzi će dobiti nove skinove…

Jako puno pitanja i jako puno odgovora, ako vas zanima o čemu su sve još pričali, pročitajte celu temu na ovom linku.

Related Articles