Rezultati turnira drugog dana Japanizma

Rezultati turnira drugog dana Japanizma

Nakon uspešnog početka, usledio je i drugi dan fajterskih turnira na Japanizmu, ovoga puta u igrama Arc System Worksa, tačnije u njihova dva najnovija naslova, Dragon Ball FighterZ i BlazBlue Cross Tag Battle. Drugoga dana je zabeležena nešto slabija posećenost, ali to nije uopšte uticalo na kvalitet mečeva koje smo imali prilike da vidimo, u šta ste i sami imali prilike da se uverite na Dragon Ball FighterZ streamova. Na Dragon Ball FighterZ turniru se pojavilo 18 igrača, a turnir je osvojio Filip Petrović koga do sada nismo imali prilike da vidimo i koji je iznenadio pobednika Chibicona Igora Srećkovića, kao i sve druge i došao do pobede. U finalu sa sastao sa neugodnim Ivanom Cvetkovićem koji je pružio odlične partije, ali ni to nije bilo dovoljno da se Filip Savlada.

ultati:

Rezultati:

1. mesto- Filip Petrović
2. mesto- Ivan “TFS Smirnoff” Cvetković
3. mesto- Igor “TFS AfroZuluf” Srećković

žreb

Preliminarni mečevi turnira:


Top 3 finale turnira:

Blazblue Turnir je takođe bio veoma zanimljiv s obzirom da se radi o igri koja je tek nedavno izašla za svetsko tržište te igrači još uvek gledaju da formiraju najbolje strategije. Stoga je i konačan ishod bio drukčiji nego što bi se to moglo očekivati u nekim drugim naslovima. Najbolje se snašao i najviše je svakako pokazao Slobodan Milosavljević poznat i kao Slobters koji je osvojio turnir igrajući na tastaturi, nešto što je svakako nesvakidšnje u svetu tabačina, a u finalu ga je sačekao Mayor Cody.

Rezultati:

1. mesto- Slobodan “Slobters” Milosavljević
2. mesto- Mayor Cody
3. mesto- Pavle Rodić

žreb

Poslednjeg dana turnira nas očekuju NRS naslovi, odnosno Mortal Kombat X i Injustice 2, a linkovi za stream će biti snabdeveni naknadno. Takođe, danas će takođe biti održan i Hearthstone turnir, tako da će ova subota i te kako biti zanimljiva.

Related Articles