Blizzard najavio 3 nove AMA sesije za HotS

Blizzard najavio 3 nove AMA sesije za HotS

Kada je u pitanju Heroes of the Storm, Blizzard je ozbiljno podigao igru po pitanju komunikacije i otvorenog pristupa fanovima i igračima koji žele da učestvuju u procesu razvoja igre, i saznaju detalje koji ih interesuju.

Ove godine smo videli dve velike AMA (Pitaj me bilo šta) sesije na Redditu, gde smo dobili gomilu konkretnih i otvorenih odgvora po mnogim pitanjima, ali nisu u pitanju samo odgovori, već i dela, jer mnoge velike promene koje nam stižu ili su već stigle su rezultat direktne komunikacije Blizzada sa igračima – Reynor rework, treći ban, MMR promene…

Drago nam je da stvari idu u tom pravcu, a sada je Blizzard i zvanično najavio plan novih AMA sesija na Redditu, ali ovoga puta tematski odvojenih, tako da bi pitanja bila upućena pravim ljudima.

Prvo će već 11. jula “art odeljenje” imati razgovor sa fanovima, gde ih možemo pitati sve i svašta vezano za modele heroja, skinove, muziku, audio, vizuelni izgled mapa… Dakle, sve što vas zanima što se tiče umetničke strane HotS-a.

Ranked igranje i MMR će biti tema sledeće AMA sesije, koja će biti održana 6. avgusta.

I na kraju, treća planirana AMA sesija ovog leta će biti 10. septembra, i tu će se razgovarati o balansu.

Sviđa nam se ovakav “podeljeni” format, jer će otvoriti više prostora za konkretna pitanja vezana za specifične oblasti igre, ali ujedno i dovesti prave ljude da odgovore na ta pitanja.

Naravno, nadamo se da ćemo ovog 11. jula, kada bude “umetnička” AMA, da dobijemo odgovore kada nam stiže Domar Leoric i kada će Arthas dobiti novi model.

Ukoliko ne želite da propustite ove AMA sesije, savetujemo vam da pratite Heroes of the Storm Reddit, a i mi ćemo svakako za vas preneti sve što se tamo bitno bude reklo.

Related Articles