Sve što treba da znate o najambicioznijem Fortnite modu – Playground

Sve što treba da znate o najambicioznijem Fortnite modu – Playground

Playground mod za Fortnite: Battle Royale se konačno pojavio na live serverima i mi smo imali prilike da se valjano igramo i sada vam otkrivamo sve što morate znati o ovom najambicioznijem modu kojeg je ova igra ikada dobila.

Ono što je najradikalnija promena je to da ovaj mod igranja dopušta maksimalno 4 igrača po meču i to u jednoj jedinici, ali je uključena prijateljska vatra tako da svoje saborce možete eliminisati, ali bez brige pošto ovaj mod funkcioniše kao deathmatch neke vrste. Imajte na umu samo da se ne vraćate u meč kada vas ubije oluja.

Pošto ovo nije mod kompetitivne vrste, samo vas vreme ograničava koliko ćete vremena provesti na mapi, ali ono nije preterano kratko, jer možete boraviti čitavih sat vremena. Od tog sata su 55 minuta slobodna za istraživanje dok su preostalih 5 rezervisana za skupljanje oluje.

Tokom tog dugog perioda vremena vas na ostrvu očekuje 10 puta više materijala nego inače dok ćete uvek na raspolaganju imati oružje i municiju.

Zbog te ogromne količine resursa, mod je usmeren ka izgradnji strutuka, bilo iz vežbi ili ako samo želite da pustite mašti na volju i da kreirate nešto spektakularno, a možda uzmete i istražujete neke od tajni ostrva.

Ono što je pomalo tužno je činjenica da je u pitanju vremenski ograničeni mod igranja, tako da će nakon nekog perioda biti uklonjen, ali nije tačno poznato kada.

Related Articles