Hearthstone dobio tehnologiju banovanja karata!

Hearthstone dobio tehnologiju banovanja karata!

Večeras nam je stigao novi Tavern Brawl u Hearthstone, pod imenom Friendly Game of Chess, koji je sličan onoj šah misiji u Karazhan avanturi, sa malim obrtom da možete dodati i neke karte u špil.

Međutim, ono što je na globanom planu bitnije za Hearthstone, jeste da je sa ovim Brawlom po prvi put implementirana i mehanika banovanja karta za špilove.

Kada uđete u kolekciju da napravite špil za ovaj Brawl, primetićete da neke karte preko sebe imaju crvenu traku na kojoj jasno piše “Banned” odnosno da se ta karta ne može koristiti za pravljenje špila.

Ovo može imati jako bitne buduće aplikacije, potencijalno i za banovanje karata iz Ranked mora ukoliko su recimo zabagovane, ili pre nego što stigne balans patch, ali i da možda u budućem Turnir klijentu, koji je najavljen, organizatorima omogući da banuju neke karte iz upotrebe za potrebe pravljenja špilova na tom turniru.

Veoma mala, ali veoma značajna stvar koja je stigla u igru i nadamo se da ćemo uskoro videti još ovakvih “sitnih” inovacija koje će doprineti razvoju igre.

Related Articles