Dog oborio sopstveni ladder rekord, vezao 50 pobeda bez poraza!

Dog oborio sopstveni ladder rekord, vezao 50 pobeda bez poraza!

Imali li boljeg načina da zaplašite ostalih 15 najboljih svetskih igrača nedelju dana pred HCT Summer Championship, nego da napravite neverovatan rekord na ladderu?

Upravo to je uradio popularni strimer David “Dog” Caero, jer je sinoć oborio sopstevni rekord vezanih pobeda na ladderu – uspeo je da odigra 50 ladder partija bez poraza! Istina, to je uradio na Wild ladderu, tako da na Standard ladderu ostaje njegov rekord od 39-0, ali to samo znači da sada drži oba rekorda, zaista neverovatan podatak.

Seriju je počeo kao rank 25, a završio kao rank 6, kada ga je pobedio Big Priest koji je povukao turn 4 Barnes u Y’Shaarj, i zatim sledeći potez Eternal Servitude, i tako je Dog stao na neverovatnih 50-0 pre prvog poraza.

Možemo reći da je igrao sa igračima niskog ranga, i možemo reći da je to bio Wild format, i možemo reći da je već kraj meseca, pa su sada u tim rankovima ostali baš slabi igrači, ali sve to ne menjja činjenicu: Igrati 50 partija bez poraza na Hearthstnone ladderu je neverovatna, gotovo nezamisliva stvar, i mi mu čestitamo i želimo mu da osvoji i HCT Summer Championship.

Svih 50 partija je odigrao sa Odd Rogue špilom, i ispod možete videti VOD cele ove sesije od 50 pobeda:

Watch dog- leaving for LA today, Wild until I leave :P from HSdogdog on www.twitch.tv

Related Articles